Bize Ulaşın

Aşağıdaki formu doldurarak bilgi talep edebilirsiniz.

Periodontoloji

periodontoloji

Estetik diş hekimliğinin yaygınlaşması ile hastalarımız gün geçtikçe daha çok gülüş tasarımı isteği ile kurumumuza başvurmaktadır. Estetik ve fonksiyonel gülüşler yaratırken; dişlerin rengine, şekline, boyutlarına ve ağız içerisindeki dizilimlerine daha fazla dikkat etmekte ve buna uygun restoratif tedavi protokolleri belirlenmektedir.

Bu protokollerin en başında ise öncelikle alt yapı sağlığı, diş eti problemlerinin giderilmesi, diş eti sağlığı ve diş eti estetiği gelmektedir. Yapılan restoratif tedavi ne kadar estetik olursa olsun diş etlerindeki iltihap, düzensizlik veya seviye farklılıkları tüm bu estetiğin bütününü etkileyeceğinden öncelikli olarak diş eti sağlığının kazandırılması ve diğer branşlar ile beraber çalışılarak gerekli tedavi şekillerinin belirlenmesi gerekmektedir.

Modern estetik diş hekimliğinde tüm bu kavramlar pembe ve beyaz estetik olarak geçer; periodontoloji anabilim dalı olarak pembe estetik kısmı ile ilgilenilmektedir. Diş eti renklenmelerinin ortadan kaldırılması, diş eti büyümelerinin giderilmesi, diş eti seviyelerinin estetik kurallar doğrultusunda hizalanması, diş eti çekilmelerinin tedavisi gibi çok çeşitli şekillerde pembe estetiği sağlanmaktadır. Bu tedavilerde hastanemizde hem konvansiyonel hem de lazer gibi son teknoloji cihazlar kullanılmaktadır. Lazer kullanıldığında işlemler esnasında daha az kanama gerçekleşmekte olup, hastalarımızda işlem sonrasında daha az ağrı görülmektedir.