CED-IADR / NOF AĞIZ SAĞLIĞI ARAŞTIRMA KONGRESİ’NDE YEDİTEPE BAŞARISI

CED-IADR / NOF Ağız Sağlığı Araştırma Kongresi’nde Yeditepe Başarısı…

Diş Hekimliğinde uluslararası arenada gerçekleşen en önemli kongrelerinden biri olan CED-IADR / NOF Ağız Sağlığı Araştırma Kongresi 21-23 Eylül 2017 tarihlerinde Avusturya’nın Başkenti Viyana’da gerçekleşti.

Katılımcıların büyük çoğunluğunun Türkiye’den ve özellikle Yeditepe üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden olması Yeditepe ismini bir kez daha vurguladı. Geçmiş dönem CED-IADR Başkanı ve IADR yönetim kurulu üyesi, Restoratif Diş Tedavisi bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esra Can Eroğlu Genel Kurul toplantısında yapmış olduğu konuşmayla hem Türkiye’nin hem de Yeditepe Üniversitesi’nin bir kez daha gururu oldu.

Kongre’nin bilimsel komitesine Türkiye’den sadece Prof. Dr. Esra Can Eroğlu, Endodonti A.D’dan Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ ve Periodontoloji A.D.’dan Doç. Dr. Hare Gürsoy seçildi.

Restoratif Diş Tedavisi A.D’dan Dr. Nazlı Şirinsükan ve Dr. Tuğçe Tunanç yaptıkları sunumlarıyla ‘’Travel Award’’ ödülünü kazandı. Endodonti A.D’dan Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ oturum başkanlığı ve 2 adet poster sunumu, Periodontoloji A.D.’dan Dr. Gizem İnce ve Dt. Begüm Atalay sözlü sunum, Doç. Dr. Hare Gürsoy, Yrd. Doç. Dr. Ebru Özkan Karaca, Restoratif Diş Tedavisi A.D’dan Dr. Merve Halaçoğlu yaptıkları poster sunumlarıyla Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini başarıyla temsil ettiler. Bilimsel ve sosyal anlamda verimli geçen kongrede, hocalarımızı bir kez daha kutluyoruz.

#yeditepeüniversitesi #yeditepeuniversity #7tepedis